ŠKOLA STRANIH JEZIKA PRESTO CENTAR
TEČAJ ENGLESKOG, TALIJANSKOG, ŠPANJOLSKOG, NJEMAČKOG, FRANCUSKOG I DRUGIH SVJETSKIH JEZIKA
  IZBORNIK
GRUPNI TEČAJEVI
INDIVIDUALNI TEČAJEVI
MINI RADIONICE
ON-LINE TEST JEZIKA
STUPNJEVI
TERMINI TEČAJEVA
STRANI JEZICI ZA DJECU
STRANI JEZICI ZA TVRTKE
O NAMA
GDJE SE NALAZIMO
CJENICI
KONTAKT
POSTANI ČLAN
PRIJAVITE SE ON-LINE
POSAO@PRESTO
 
PRESTO Centar
Mašićeva 3a,
Zagreb
, Hrvatska

Tel:  01/4572 507
Fax: 01/4664 506

Pitanja nam možete slati i putem kontakt stranice ili direktnim upitom na telefon ili putem Skype™ softvera -"presto.centar", od 9:00 do 19:00.
 
  O NAMA
 

PRESTO CENTAR - ZAGREB

Presto edu centar - škola stranih jezika, instrukcije, pripreme za fakultete, prijevodi i dr.Presto (tal. - brzo, lako; lat. ~ praesto - izdvajati se, biti neuobičajen, izvrstan) edukacijski centar fokusiran je na kvalitetnu edukaciju putem posebno odabrane i provjerene PRESTO metode. U ponudi programa Presto edukacijskog centra nalaze se samo najkvalitetniji i provjereno funkcionalni programi koji se sastoje od nekoliko različitih vrsta tečajeva koji uključuju uz ostale i strane jezike, pripreme za fakultete i tečajeve za pomoć pri savladavanju nastave u osnovnim, srednjim školama i na fakultetima.

PRESTO u svakoj svojoj grani objedinjuje kvalitetu, jednostavnost, funkcionalne i provjerene metode, koja se očituje kroz mlade i dinamične no također i iskusne profesore-predavače, kako bi Vam pomogao u što bržem savladavanju određenih područja i pripremio Vas za nove izazove.

PRESTO – strani jezici, povest će Vas na putovanje kroz zemlju čiji će te jezik upoznati, naučiti i usavršiti. Osim upoznavanja sa povijesti i tradicionalnim običajima, upoznat ćete i ljude te živi govorni jezik.

PRESTO – pripreme za fakultete, pomoći će Vam da u relativno kratkom roku obnovite svoje znanje te dobijete još mnoge informacije koje će Vam pomoći da s lakoćom položite prijemni ispit uđete u uži krug najboljih kandidata.

PRESTO – radionice, kroz kreativan pristup i različite tehnike naučit ćete nove vještine koje Vam mogu pomoći u svakodnevnom životu ili ih možete koristiti kao hobi.

PRESTO – poduke, dat će Vam sve potrebno znanje, razjasniti probleme s kojima se susrećete u svakodnevnoj nastavi i doprinijeti vašem znanju u cilju ne samo prolaska već i dobivanja najboljih ocjena iz određenih nastavnih predmeta.

PRESTO – dnevni boravak, omogućit će Vam da prepustite svoje najmlađe u sigurne ruke gdje će kroz igru i zabavu stjecati nova znanja kako bi se pripremili za školu ili u školi imali daleko bolji uspjeh.

PRESTO edu centar, posvećeni edukaciji, odlučili smo se, kroz iskusne profesore i predavače, dati Vam najbolju naobrazbu kako bi ste uspjeli u školi, fakultetu ili na radnom mjestu!


PRESTO METODA - učinkovita i praktična

Naš edukacijski centar koristi izrazito učinkovitu i praktičnu metodu učenja: PRESTO metodu. Prilagođena je današnjim ubrzanim potrebama za svladavanjem jezika, a njena je posebnost u tome što svakom polazniku omogućuje provjeru osnovnih cjelina gradiva koje se uči. Time se detektiraju slabe točke pojedinca na kojima se intenzivno radi kako bi daljnje učenje bilo što učinkovitije i brže.

Kod svakog ćemo pojedinca ispitati njegovu konverzaciju, poznavanje gramatike, kvalitetu čitanja i pisanja te provjeriti ima li pravilan izgovor. Na temelju tih podataka moći ćemo izraditi poseban program učenja prilagođen Vama koji će u najkraćem roku omogućiti svladavanje Vaših slabih točaka i uspješno učenje stranog jezika.


Edukacija i znanje – ključ uspjeha u Vašem životu!
PRESTO CENTAR LINGUA - OSIJEK

Presto edu centar - škola stranih jezika, instrukcije, pripreme za fakultete, prijevodi i dr.Centar za edukaciju i usluge prevođenja ''Lingua'' osnovan je 2002. kao kruna dugogodišnjeg rada mr. sc. Branke Pavlović na području podučavanja stranih jezika.
Profesorica Pavlović radila je dugi niz na raznim fakultetima u Osijeku kao predavač engleskog i njemačkog jezika, a uz njezinu matičnu djelatnost pružala je usluge sudskog tumača za engleski, njemački i hrvatski jezik te povremeno obilazila razne institucije kao savjetnik za prosvjetu i školstvo.
Tijekom godina centar ''Lingua'' izrastao je u vodeću privatnu obrazovnu instituciju na području Slavonije i Baranje, a profesorica Pavlović prepustila je vođenje škole svojoj djeci Antoniji i Krunoslavu Pavlović, također profesorima engleskog i njemačkog jezika, tako da se može reći da je centar postao obiteljska tradicija, što inače u poslovanju jamči vrhunsku kvalitetu.

Centar je moderna i otvorena ustanova čija su temeljna djelatnost tečajevi stranih jezika. Kod nas po najnovijim svjetskim i europskim metodama možete učiti engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski i mađarski jezik na grupnoj i individualnoj osnovi, a hrvatski, kineski, ruski, slovenski, makedonski, portugalski i ostale rjeđe zastupljene jezike na individulanoj osnovi.

Profilirali smo se i kao pouzdan poslovni partner u prevođenju. Možemo se pohvaliti da brzo, stručno i kvalitetno prevodimo apsolutno sve vrste tekstova na više od 30 svjetskih jezika, a sve te prijevode po želji ovjeravamo i pečatom službenog sudkog tumača.  

Nudimo i usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja te na tom području jamčimo najvišu kvalitetu.

Posebno želimo istaći mogućnost polaganja i pripreme za Cambridge certifikate direktno u nasem centru. Polažite najvredniji svjetski certifikat iz engleskog jezika kod nas u Osijeku!

U našim prostorijama svake godine možete vidjeti i sve više maturanata koji uspješno pohađaju tečajeve priprema za prijemne ispite na fakultetima te nakon njih osvajaju visoka mjesta na rang-listama različitih fakulteta.

Od ove godine (2007.), zahvaljujući uzimanjem franšize ''Presto centra'', kod otvorili smo mogućnost pohađanja tečajeva brzog čitanja i učenja, superpamćenja, mind-mapping-a i drugih.

Također smo otvorili mogućnost prijava za učenje jezika i studiranje na prestižnim sveučilištima diljem Europe, a isto tako možete i nabaviti korisne i zanimljive skripte sa zadatcima s prijemnih ispita svih fakulteta u Hrvatskoj.

U samo pet godina našeg rada ostvarili smo suradnju s tisućama fizičkih osoba i s brojnim uspješnim domaćim i stranim tvrtkama poput;

HRVATSKE VLADE (MZOPUG, MORH, MGRP), HRVATSKOG TELEKOMA, HRVATSKIH ŽELJEZNICA, KARLOVAČKE PIVOVARE, BELJA, DRŽAVNE UPRAVE ZA ZAŠTITU I SPAŠAVANJE, INTEREUROPE, TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA OSIJEKA i mnogih drugih.

Dođite i posjetite naše suvremeno opremljene prostorije te mlade i ambiciozne predavače i oplemenite Vaše znanje ili naručite bilo kakvu intelektualnu uslugu! 


Edukacija i znanje – ključ uspjeha u Vašem životu!


Početak Kontakt